اگر هنوز با مشتریان خود وارد تعامل نشدهاید، پس زودتر عجله کنید
طبق مطالعات بدست آمده، روزانه 8.5 میلیارد پیامک تنها در نصف کرهی زمین ارسال میشود و همچنین هر فرد در طول روز حداقل 26 پیامک شخصی به دوستان و آشنایان خود ارسال میکند. حال اگر، برای کسبوکار خود، هنوز اقدام به راه اندازی سیستم پیامک تبلیغاتی نکردهاید، دست به کار شوید، زمان زودتر از آنچیزی که فکر میکنید در گذر است. واقعیت این است 72 درصد از مشترکین تلفنهای هوشمند، به جای اینکه با اپراتورهای تلفن و کارمندان کسبوکارها و خدمات مختلف، در تماس باشند، ترجیح میدهند با ارسال و دریافت چند پیامک، بتوانند به خواسته و خدمات خود برسند.
این تعامل با مشتریان، بسته به نوع خدمات و کسبوکارها میتواند توسط کارمندان یا نرمافزار انجام شود. مشترکین دوست دارند با یک فرد حقیقی در ارتباط باشند، اما از طرفی هم دوست دارند هر ساعت از شبانه روز بتوانند خدمات خود را دریافت کنند، پس میتوان این گونه نتیجه گرفت که شما میتوانید هم با استفاده از کارمندان تیم خود و هم استفاده از نرمافزارهای پاسخخودکار، همواره تعامل خود را با مشتریان حفظ کنید.
راهکارهای تعامل پرقدرت با مشتریان
راهاندازی بازاریابی پیامکی شاید به زبان آسان باشد، اما باید استراتژی درستی اتخاذ شود تا مشترکین به شما اعتماد کرده و برای شما سودآوردی بههمراه داشته باشد.
ارتباط دو طرفه: هنوز برخی از سامانههای پیامکی امکان ارتباط دو طرفه را ندارند، اگر تمایل به ایجاد تمایل بیشتر با مشترکین خود هستید، از نرمافزارها یا پنلهای پیامکی دوطرفه استفاده کنید.
ساختار پیامک: در تعامل و پاسخگویی به مشتریان، سعی کنید از همان قالب متداول پیامک تبلیغاتی استفاده کنید تا از محدودیت 160 کاراکتر خارج نشوید، همچنین اگر، پیامکها برای مشتریان شامل هزینه میشود، حتما باید به این نکته اشاره کنید.
از نرمافزارهای خودکار غافل نشوید: خدمات خود را شبانه روزی کرده و به مشتریان این اطمینان را بدهید که در هر ساعتی میتوانند با شما در ارتباط باشند.
پشتیبان داشته باشید: اگر احتمال میدهید برخی از کارها و خدمات، توسط نرمافزار امکان پذیر نیست، میتوانید از یک، چند نفر پشتیبان استفاده کنید که به صورت خودکار مخاطبان به آنها وصل شده و بتوانند کارهای خود را انجام دهند.
پاسخ درست بدهید: وقتی از پنلهای پیامکهای دو طرفه استفاده میکنید، هنگامی که مشترکین برای شما سوالی ارسال میکنند یا درخواست خدماتی از سوی شما را دارند، پاسخ شما جنبهی تبلیغاتی نداشته باشد و فقط پاسخگوی سوال آنان باشید.
نا امیدشان نکنید: با ارائهی خدمات مطلوب، کاری کنید که مشترکین خدمات شما را به دوستان و آشنایان خود ومعرفی کنند، اما اگر از خدمات شما ناامید شوند، جذب مجدد آنها کار بسیار دشواری خواهد بود.
مزایای تعامل با مشتریان از طریق پیامک
مشترکین تلفنهای همراه هوشمند ترجیح میدهند از طریق ارسال و دریافت پیامک، خدماتی را که میخواهند دریافت کنند، ارسال پیامک باعث تعامل بیشتر با مشتریان شده و حتی میتوان در خصوص محصولات یا خدمات خود از آنها نظرسنجی کرده و مطمئن باشید که بیشتر آنان پاسخ سوالات شما را خواهند داد.
برای ارسال پیامک به مشتریان نیازی نیست به اتصال آنان به اینترنت نیست، پس در هر زمانی که پیام را ارسال کنید در صورتی که در محدودهی آنتندهی باشند، پیامک شما را دریافت میکنند؛ لازم به ذکر است که اگر برای چند ساعت هم در مناطق خارج از سرویسدهی آنتن باشند، پس از اینکه مجدد ارتباط آنها برقرار گردد، اس ام اس شما به دستشان خواهد رسید.
اگر کسبوکار شما دز زمینهی خدمات رسانی به مشتریان است، پاسخگویی سریع شما در هر ساعت از شبانه روز حس امنیت بیشتری را به آنان میدهد، این امر باعث تعامل بیشتر شده و آنان رغبت بیشتری دارند که مشتری دائمی خدمات و محصولات شما باشند.
ارسال پیامهای ارزشمند باعث میشود مشتریان احساس کنند خدمات شما نیز ارزشمند هستند، در این صورت حس امنیت خاطر بیشتری در آنان ایجاد شده و این امکان وجود دارد که شما مشتریان ماندگاری برای خود داشته باشید.
ایجاد تعامل نه تنها در بین صاحبین مشاغل و کسبوکارها با مشتریان، بلکه در میان کارمندان و شرکتهای بزرگ و توسعه یافته بسیار حائز اهمیت است. کارمندان وقتی بدانند در محیطی کار میکنند که میتوانند پیامها سازمانی دریافت کرده و همچنین امکان ارسال نظراتشان از طریق پیامک امکان پذیر است، فضای پویاتری به وجود خواهد آمد.