چند روش موثر برای افزایش فروش در بازاریابی پیامکی
بازار رقابت در بین کسبوکارها بسیار داغ است و صاحبین مشاغل به دنبال راهکاری جدید برای افزایش فروش محصولات خود هستند، استفاده از پیامکهای تبلیغاتی در این دوره بازده بسیار بالایی داشته است. بااینحال پیامکهای ارسالی مشاغل برای جلب نظر مخاطبان باید از سایر رقبای خود متمایز عمل کنند و استراتژیهای خود را با توجه به سلیقهی مخاطبین تغییر دهند.
نحوه افزایش فروش با استفاده از پیامک
در بازار رقابتی کنونی، صاحبان مشاغل و کسب و کارها، هر روزه به دنبال راهی جدید برای حفظ ارتباط با مشتریان خود و افزایش فروش هستند. ارسال پیامکهای تبلیغاتی یک راهکار عالی برای تعامل با مخاطبان است. مخصوصا حالا که تقریبا 80درصد از بزرگسالان دارای تلفن همراه هوشمند هستند و برای رفع هر نیاز خود از آن استفاده میکنند. طبق مطالعات به دست آمده، میزان پاسخدهی مخاطبان به پیامکهای تبلیغاتی 5/7 برابر بیشتر از بازاریابی ایمیلی است، که رقم قابل توجه برای صاحبین مشاغل و خدمات به حساب میآید.
چند روش موثر برای افزایش فروش در بازاریابی پیامکی
1. پیشنهاد منحصربه فرد
استفاده از پیامکهای تبلیغاتی این مزیت را دارد که شما میتوانید به صورت مستقیم با مصرف کنندگان در ارتباط بوده و ایجاد تعامل کنید. برای مشتریانی که پیامکهای تبلیغاتی خود را مسدود نکرده و به اینگونهها پیامها علاقه نشان میدهند، میتوانید از این فرصت استفاده کرده و برای آنها پیشنهادات منحصربه فرد ارسال کنید. این پیشنهادات میتواند شامل کد تخفیف و یا بن تخفیف برای خرید بعدی آنها باشد. این امر میتواند هم باعث افزایش فروش محصولات شما شود و همچنین میزان وفاداری مخاطبان را بیشتر کنید.
2. اطلاعرسانی از فروش ویژه
برای مخاطبانی که شمارهی آنها در لیست پیامکهای شما وجود دارد، بسیار اهمیت دارد که از فروش آیندهی محصولات و فروش ویژهی شما با خبر شوند. با توجه به اینکه 98 درصد از پیامکهای تبلیغاتی توسط مخاطبان خوانده میشود، لازم است که متن شما مستقیما به زمان فروش ویژه اشاره کند، این امر بازده خوبی در فروش ویژهی شما خواهد داشت.
3. اطلاع رسانی مسابقات
به مخاطبان خود شانس برنده شدن بدهید. فرقی نمیکند در چه کسب و کاری فعالیت میکنید و یا چه خدماتی ارائه میدهید، مهم این است که مخاطبان در ازای یک سری فعالیت رایگانی که انجام میدهند برنده شوند. به طور مثال در ارسال پیامکها تبلیغانی از کلمه “برنده” استفاده کنید یا در شبکههای اجتماعی آنان را ترغیب کنید که محصولات شما را به دوستان خود معرفی کنند و برندهی یکسری خدمات رایگان شما شوند و پاسخ این تعامل شما را دریافت کنند.
4. نظرسنجی را فراموش نکنید
استفاده از نظرسنجیها باعث میشود تعامل شما با مخاطبانتان بیشتر شود. این امر نه تنها باعث تعامل بیشتر شده، بلکه باعث میشود شما از علایق آنان بیشتر دانسته و مواردی را که مورد سلیقهی آنها نیست شناسایی کنید. این بازخورد عالی میتواند به شما کمک کند تا جایی که امکان دارد خدمات و محصولات بهتری را ارائه دهید. انجام نظرسنجی مشتریان از طریق بازاریابی پیامکی می تواند تعامل شما را با مشتریان خود افزایش دهد. نظرسنجی از طریق پیامک مستقیماً برای مشتری است که به شما شانس بیشتری برای تکمیل نظرسنجی می دهد. طبق مطالعات به دست آمده نرخ پاسخ پیامک به نظرسنجیها، در کسب و کارهای مختلف، 42 درصد است. در پیامکهای نظرسنجی، از مخاطبان بخواهید تا به خدمات شما از یک بازه عددی مثل 1 تا 10 امتیاز دهند. حتی میتوانید از آنها بپرسید که چه تغییراتی در خدمات شما ایجاد شود. این تعامل بیشتر باعث بهتر شدن کیفیت محصولات و خدمات شما میگردد و همچنین تولید شما افزایش یافته و تاثیر بهسزایی در روحیهی کارمندان شرکت شما خواهد داشت.
5. اصل مطلب را بگویید
شما مجاز هستید از 160 کاراکتر در ارسال پیامکهای تبلیغاتی خود استفاده کنید. اما در نظر بگیرید ارسال پیامک طولانی باعث میشود مخاطب پیام شما را کامل نخواند؛ یا متوجه مطلب اصلی شما نشود و به راحتی از آن عبور کند. برخی بر این باور هستند که در پیامک خود داستانسرایی کنند این کار به ضرر کسب و کار شماست. میتوانید برای اینکه مخاطب را با داستان برند خود بیشتر آشنا کنید، به راحتی لینک سایت خود را در انتهای پیام برایشان ارسال کنید. همچنین از ارسال ایموجیها و کلمات اختصار نیز پرهیز کنید.
6. Call To Action
یکی از مهمترین جنبههای پیامکهای تبلیغاتی، فراخوانی برای اقدام یا همان Call To Action است که با (CTA) نیز شناخته میشود. استفاده از کلماتی که مخاطب را ترغیب به کاری کند تا به صورت هدفمند اقدام به خرید کند، در بازاریابی بسیار موثر است. به طور جملات کوتاهی نظیر: اینجا کلیک کنید، اطلاعات بیشتر، دریافت کد تخفیف و … بسیار ترغیب کننده برای مشتریان است که به آسانترین روش ممکن میتوانند تجربهی یک خرید راحت را داشته باشند.
7. پیگیر و پاسخگو باشید
پیش از این توضیح داده شد که نرخ پاسخدهی مشترکان پیامک بیشتر از ایمیل است؛ پس در هنگام خرید محصولات یا استفاده خدمات شما، خیلی سریع پیامک خوشآمدگویی یا کد پیگیری در هنگام خرید آنلاین را ارسال کنید. این امر حس امنیت بیشتری را در مخاطبان به وجود آورده و تعاملشان با شما بیشتر خواهد شد. از طرف دیگرطبق مطالعات به دست آمده کسب و کارهایی که زودتر پاسخ پیامک مشتری را میدهند 35 تا 50 درصد فروش بیشتری داشته اند. پس در نظر داشته باشید مخاطبان به تعامل و خرید با تلفنهای همراه هوشمند خود راحتتر ارتباط برقرار میکنند.
8. متمایز در خدمات
مطالعات امروزی نشان میدهد که مشترکین تلفنهای هوشمند، ترجیح میدهند خدمات پیامکی دریافت کنند تا اینکه بخواهند از طریق ایمیل یا به صورت مکالمهی تلفنی از خدماتی بهرهمند گردند. پس با ارسال پیامک نسبت به دیگر رقبای خود متمایز عمل کنید. استفاده از خدمات پیامکی میتواند برای شما از نظر مالی نیز به صرفه بوده و سودآوری بیشتری داشته باشد. ارسال پیامک نه تنها در هزینه بلکه در وقت کارمندان شرکت شما نیز صرفه جویی میکند؛ در واقع صاحبان مشاغل خدماتی برای یادآوری قرار ملاقات با مشتریها دیگر احتیاج به ارسال ایمیل که شاید از طرف مشترکان چک نشود و یا حتی احتیاجی برقراری تماس ندارند، با ارسال پیامک در زمانهای مشخص، به این نیاز مشتریها نیز پاسخ داده میشود.
9. مزاحمت ایجاد نکنید
درست است که مخاطبان دریافت پیامکهای تبلیغاتی را بر دریافت ایمیل ترجیح میدهند، اما این امر موجی نمیشود تا شما آنقدر برای آنان پیامک ارسال کنید که مجبور شوند سرویس پیامکهای تبلیغاتی خود را مسدود کنند. پس در نظر داشته باشید با ارسال 3 تا 4 پیامک با کیفیت در طول ماه، تعامل خود را با مخاطبان خود حفظ کنید. همچنین همیشه گزینه انصراف را در پیامکهای خود قرار داده و دست مشتریان را برای لغو دریافت پیامک باز بگذارید، این کار باعث میشوند مخاطبان احساس راحتی بیشتری داشته و بدانند که هر زمان بخواهند میتوانند دریافت پیامک از سوی شما را لغو کنند.
10. پیامکهای شخصی سازی شده
هنگامی که متن پیام شما شخصی سازه شده باشد و فقط مختص به محصولات یا خدماتی باشد که شرکت شما ارائه کنندهی آن است، موجب جذابیت بیشتر متون و استراتژی شما در بین مخاطبان میشود. یکی از این موارد میتواند ذکر نام مشتری شما باشد. ذکر نام مشتری حس اطمینان و مهم بودن را به او القا میکند.