ابزار ساده‌ای که در دسترس همه ماست؛ تقریبا هم هر روز از آن استفاده می‌کنیم؛ اما همین ابزار ساده، ارزان و در دسترس همگان، می‌تواند تاثیرات شگفتی در افزایش آمار فروش محصولات ایجاد کند؛ بله. از «پیامک تبلیغاتی» صحبت می‌کنیم.

این سه گانه مهم: تولیدمحتوا، پیامک، خرید

همانگونه که در میان حدود 8 میلیارد جمعیت روی کره زمین، هیچ دونفری را نمی‌توانید با اثرانگشت یکسان پیدا کنید، احتمالا هیچ دو مشتری را نیز با روحیات یکسان پیدا نخواهید کرد. منظورم این است که برخلاف بسیاری از مشتریان که به سرعت خریدهای خود را انجام می‌دهند، مخاطبانی نیز هستند که برای خرید یک محصول، دقت و وسواس زیادی به خرج می‌دهند و نیاز به انبوهی از اطلاعات در ارتباط با محصول مدنظر دارند. به همین خاطر بهتر است در کنار استفاده از روش‌های تبلیغاتی مستقیم، از روش‌های غیرمستقیم نیز در تبلیغات استفاده کنید.

تولید محتوا در رابطه با ویژگی‌های مختلف یک محصول در شبکه‌های اجتماعی یا وبسایت یک کسب‌وکار، می‌تواند ضمن ایجاد آشنایی مخاطبان با آن محصول، آمار فروش آن را نیز افزایش دهد. به همین خاطر پیشنهاد می‌شود لینک مربوط به این محتواها را از طریق ارسال پیام کوتاه، در اختیار کاربران خود قرار دهید و از آن‌ها برای مطالعه این محتواها دعوت کنید. شاید به نظر برسد که این روش در کوتاه مدت، آثار چشمگیری در فروش محصولات ایجاد نکند اما به طور حتم در بلندمدت می‌توانید شاهد افزایش آمار فروش در این محصولات باشید.

موضوعاتی مانند شرایط ساخت و نگهداری، مواد استفاده شده در محصول، میزان رضایت مصرف کنندگان از آن، برندهای مشابه و … می‌تواند موضوعات مناسبی برای تولید محتوای محصول محور باشد.

پیامک تبلیغ شیر خشک برای دانش آموز دبیرستانی!

اگر از تبلیغات پیامکی خود برای محصولاتی مانند شیرخشک یا پوشک برای کودکان، نتیجه مدنظر را دریافت نمی‌کنید و تغییری در آمار فروش محصولاتتان انجام نمی‌گیرد، لازم نیست که درصد تخفیف‌هایتان را به 90 درصد افزایش دهید. بلکه شاید نیاز به بازنگری در مخاطبانتان دارید؛ چون احتمالا یک دانش آموز دبیرستانی نه خودش نیازی به شیرخشک دارد و نه احتمالا فرزندی دارد که به این محصول نیاز داشته باشد.

بالاترین درصد تخفیف‌ها و بهترین شرایط فروش در تبلیغات پیامکی، به تنهایی شرط موفقیت برای فروش نیستند. بلکه مساله مهم این است که محتوای تبلیغاتی را به دست مخاطب هدف این محتوا برسانید. به همین خاطر به هنگام انتخاب گیرندگان یک پیامک باید در رابطه با این مساله فکر کنید که این پیامک برای چه گروه سنی مناسب است؟ آیا ساکنان همه شهرهای ایران می‌توانند مخاطب این پیام کوتاه واقع شوند؟ چه صنف یا گروهی به این پیام بیشتر توجه خواهند کرد؟ پاسخ دادن به این سوالات می‌تواند منجر به انتخاب بهترین گروه مخاطب برای ارسال اس ام اس شود. در این صورت می‌توانید نسبت به دریافت نتایج درخشان در فروش، امیدوار باشید.

سامانه‌های پیامکی بانک‌های اطلاعاتی متنوعی از مخاطبان دارند که می‌توانند در اختیار کاربران خود قرار دهند؛ در این دیتابیس‌ها، اطلاعات مخاطبان به تفکیک سن، جنسیت، علاقه مندی‌ها، محل سکونت یا جایگاه شغلی و صنفی دسته بندی شده است. عامل مهم در کیفیت این دیتابیس‌ها، سرعت به روزرسانی آن‌هاست. به عنوان مثال دیتابیس سامانه پیامکی کندو، هر هفته به روزرسانی می‌شود. این عامل سبب می‌شود تا جدیدترین و به روزترین اطلاعات مخاطبان، در اختیار کاربران قرار گیرد.

تبلیغ بدون لینک یا کارت دعوت بدون آدرس؟

کندو- ارسال لینک کوتاه در پیامک

ارسال لینک کوتاه در پیامک

برای تنظیم محتوای پیامک تبلیغاتی خود، از خلاقانه‌ترین  ایده‌ها استفاده می‌کنید؛ با کارشناسان بازاریابی مجموعه خود مشورت می‌کنید؛ مخاطب هدف را به درستی تعیین و انتخاب می‌کنید. دکمه ارسال پیامک را می‌زنید و منتظر ایجاد انفجار بزرگ در آمار فروش می‌شوید. اما به اندازه یک ترقه کوچک هم تغییری در فروش صورت نمی‌گیرد. مشکل از کجاست؟ بله درست حدس زدید. مشتری شما قصد خرید محصولات شما را دارد، اما راهش را نمی‌داند؛ فاجعه یعنی همین! در حالی که کافی بود با ارسال لینک خرید، در انتهای پیامک، مخاطب خود را به سمت خرید محصول، هدایت کنید.

برخلاف تصور بسیاری از کسب‌وکارها، دعوت کردن از یک مشتری برای خرید از شما، فرایند پیچیده‌ای نیاز ندارد. اگر مخاطب واقعا به محصول شما نیاز داشته باشد و شما نیز شرایط فروش مناسبی را فراهم کرده باشید، به احتمال زیاد محصول موردنیازش را از شما خریداری می‌کند. اما به شرطی که امکان خرید آسان را برای مشتری فراهم کنید. به همین خاطر در اس ام اس تبلیغاتی یک محصول، حتما لینک صفحه خرید آن محصول را انتهای پیامک برای مخاطب ارسال کنید؛ در این شرایط فاصله تبدیل مخاطب به مشتری، تنها یک کلیک ساده خواهد بود.

یک سوال کوچک تا خرید! راه را نبندید

تا اینجا در رابطه با دو دسته از مخاطبان صحبت کردیم: یکی مخاطبی که نیاز به اطلاعات مفصل در رابطه با محصول دارد که لازم است لینک محتوای متناسب را برای وی پیامک کنیم؛ و یکی هم مخاطبی که تصمیم قطعی خود را برای خرید گرفته است و کافی لینک صفحه خرید را در پیام کوتاه برای وی ارسال کنیم. اما در میان این دو دسته، یک دسته دیگر از مخاطبان هستند که نه برای خرید به قطعیت رسیده اند، و نه نیاز به انبوهی از اطلاعات دارند؛ آن‌ها فقط یک گام کوچک تا خرید فاصله دارند. این گام کوچک می‌تواند پرسش درباره شرایط پرداخت باشد، یا سوالی درباره شرایط نگهداری محصول و از این قبیل سوالات کوچک. به همین خاطر ضروری است که امکان تعامل مخاطب با فروشگاه خود را فراهم کنید. برای برقراری تعامل پیامکی با مخاطب، این دو روش کاربردی پیشنهاد می‌شود:

درخواست تماس با کارشناسان فروش

کندو- درخواست تماس با کارشناسان در پیامک

درخواست تماس با کارشناسان در پیامک

شما می‌تواند در اس ام اس تبلیغاتی خود، از مخاطبان بخواهید که در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر یا برقراری تماس تلفنی با کارشناسان تلفنی عدد یا کلمه مشخصی را برای شما ارسال کنند تا شما به زودی آن‌ها تماس برقرار کنید. این تماس تلفنی نه تنها می‌تواند ابهامات مخاطب را برطرف کند، بلکه باعث ایجاد حس اعتماد در وی می‌شود.

ارسال پاسخ خودکار پیامکی

با استفاده از خطوط اختصاصی پیامکی، شما می‌توانید علاوه بر ارسال اس ام اس، از مخاطبان خود نیز پیامک دریافت کنید. همچنین برخی از سامانه‌های پیامکی – مانند پنل پیامکی کندو – امکان ارسال پاسخ خودکار پیامکی به پیامک‌های کاربران را دارند. با این شرایط کافی است از مخاطب خود بخواهید برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با محصول موردنظر، عدد یا کلمه‌ای را برای شما ارسال کند تا سامانه به صورت خودکار، اطلاعات متناسب را برای وی پیامک کند.

در پایان این مقاله این سوال مطرح می‌شود که آیا روشی ارزان‌تر و فراگیرتر از ارسال پیامک تبلیغاتی وجود دارد که بتواند تاثیرات چشمگیر در آمار فروش یک کسب‌وکار ایجاد کند؟ نظر خود را در این رابطه با ما در میان بگذارید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
📝 مقالات تخصصی بیش از 1000
📮 هدف آموزش بازاریابی پیامکی
📈 ماموریت رونق کسب و کار
⚙️ آموزش +20 ابزار پیامکی