فعال و غیرفعال کردن پیامک بانک پاسارگاد

ارسال پیامکهای تراکنشی از سوی بانکها بسیار مورد توجه دارندگان حساب قرار گرفته است، به طوری که اگر پس انجام چند تراکنش بانکی برای آنان پیامک ارسال نشود، به بانک مراجعه و یا با پشتیبانی شعبه مورد نظر تماس میگیرند. این در حالیست که بسیاری از بانکها مثل پاسارگاد، در کنار ارسال پیامکهای تراکنشی خدمات اس ام اس بانک را نیز برای رفاه حال مشتریان خود راهاندازی کردهاند. در این مقاله قصد داریم به نحوه فعال و غیر فعال کردن پیامک و همچنین اس ام اس بانک پاسارگاد بپردازیم.
فعال سازی پیامک بانک پاسارگاد
مشترکین میتوانند در هنگام افتتاح حساب نزد شعبه پاسارگاد فرم درخواست خدمات دریافت پیامکهای تراکنشی را نیز پر کنند. همچنین دارندگان حسابی که در هنگام افتتاح حساب خدمات پیامکی خود را فعال نکردهاند نیز میتوانند جهت فعال سازی و یا تغییر شماره تلفن خود با به همراه داشتن مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و اطلاعات مربوط به حساب) به یکی از شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور مراجعه و نسبت به خدمات مورد نظر خود اقدام کنند.
فعال سازی اس ام اس بانک پاسارگاد
خدمات متمایز بانک پاسارگاد تنها به ارسال پیامکهای تراکنشی ختم نمیشود و بانک هزاره سوم جهت جلب رضایت مشتریان سامانه اس ام اس بانک را نیز راهاندازی کرده است. برای فعال کردن اس ام اس بانک نیز تنها کافیست دارندگان حساب به یکی از شعب مراجعه و فرم مربوط به خدمات اس ام اس بانک را تکمیل نمایند.
اس ام اس بانک پاسارگاد چیست
اس ام اس بانک پاسارگاد سامانهایست که دارندگان حساب میتوانند برخی از خدمات مورط نیاز خود را به صورت غیرحضوری از بانک دریافت کنند. این خدمات شامل موارد زیر است:
• اطلاع از موجودی سپرده
• اطلاع از موجودی سپرده به صورت متوالی
• اطلاع از گردش روز سپرده
• اطلاع از گردش روز سپرده به صورت متوالی
• اطلاع از چند گردش آخر سپرده
• اطلاع از چند گردش آخر سپرده به صورت متوالی
• اطلاع از لیست تسهیلات
• اطلاع از لیست کارتها
• مسدود نمودن یک کارت خاص
مشترکین میتوانند جهت استفاده از این خدمات پس از فعالسازی و دریافت رمز از شعبه با ارسال کد دستوری مورد نظر به شماره 1000900 خدمات مورد نظر خود را دریافت کنند.

پیامک بانک پاسارگاد
فرمت اس ام اس بانک نیز به شرح زیر است:
اگر شماره مشتری یا همان نام کاربری 111 در نظر بگیریم و رمز اس ام اس بانک را 222، جهت ارسال درخواست باید پیامک را اینگونه ارسال کرد: 111ac222
CIF : شماره مشتری است.
Password : شماره رمز است.
Period : یک عدد است که فواصل اجرای دستور را برحسب روز تعیین میکند.
Account : شامل یک یا چند شماره سپرده بوده که شامل کد شعبه، نوع سپرده، شماره مشتری و سریال سپرده است و توسط علامت نقطه (.) از هم جدا میشوند.
Count : تعداد آخرین گردش ها را مشخص میکند.
RequestCode : شماره یک درخواست متوالی است که در انتهای تمامی پیغامهای مربوط به آن که برای مشتری فرستاده میشود وجود دارد (برای درخواستهای لحظه ای این شماره برای مشتری ارسال نمیشود.) در واقع یک رشته عملیات را مشخص میکند، برای مثال موجودی متوالی.
اما خدمات پیامکی بانک پاسارگاد جهت رفاه حال مشتریان خود، سیستم نوبت دهی پیامکی را نیز راهاندازی کرده است که مشتریان میتوانند نزد شعبههایی که این سامانه در آنها فعال است، تاریخ و ساعت مورد نظر خود را به شماره 10008289 ارسال نمایند و در ساعات مقرر به شعبه مراجعه کنند.

اس ام اس بانک پاسارگاد
کلام پایانی
با توجه به خدماتی که بانکهای دولتی و خصوصی به صورت پیامکی ارائه میدهند میتوان این نتیجه را گرفت که مشترکین ترجیح میدهند به جای مراجعه حضوری به شعب و یا انتظار برای برقراری ارتباط با کارشناس مورد نظر، خدمات خود را با ارسال چند پیامک دریافت کنند. این درحالیست که بانکها نیز جهت ارائه هرچه بهترین چنین خدماتی با یکدیگر در رقابت هستند، زیرا هرچه رضایت مشتریان بیشتر باشد، موجب وفاداری بیشتر آنان و جذب مشتریان جدید میشود.