بازاریابی پیامکی به ارسال پیام‌های متنی که توسط صاحبان مشاغل، شرکت‌ها و سازمان‌ها برای برقراری ارتباط، معرفی محصولات و خدمات خود برای مشترکین تلفن همراه ارسال می‌شود، گفته می‌شود. پیامک یا اس ام اس مخفف کلمه‌ی Short Message Service که به اختصار (SMS) نیز گفته می‌شود. بازاریابی پیامکی هم مانند روش ایمیلی است با این تفاوت که بازخورد مخاطبان نسبت به دریافت پیامک بهتر بوده است، طبق اطالاعات به دست آمده 80 درصد از پیامک‌های تبلیغاتی در 3 دقیقه‌ی اول ارسال، توسط مخاطبان باز و خوانده می‌شود.

کندو- برگزاری همایش و سمینار با تبلیغات پیامکی

استفاده از بازاریابی پیامکی در مراکز پستی

موارد استفاده از بازاریابی پیامکی

در حال حاضر استفاده از پیامک‌های تبلیغاتی به یکی از موثرترین روش‌های تبلیغ در انواع کسب و کار تبدیل شده است. صاحبین مشاغل به چندین دلیل از پیامک تبلیغاتی در کمپین‌های خود استفاده می‌کنند. برای هر کسب و کاری افزایش فروش، بزرگترین هدف است. بازاریابی پیامکی به دلیل اطلاع رسانی از فروش، ویژه، معرفی محصولات جدید، تخفیفات، پیشنهادات و… توانسته به فروش کسب و کارهای مختلف کمک کند.
ایجاد رابطه با مشتریان و برقراری مکالمه پیامکی و همچین پیشتیبانی نامحدود می‌تواند مشتریان شما را نسبت به برند و محصولات خود تبدیل به مشتریان وفادار کنید. این وفاداری موجب می‌شود خدمات شما را به دوستان و خانواده‌ی خود معرفی کنند. به‌روزرسانی‌های مهم و محتوای جدید در خصوص خدمات خود را برای مشتریان ارسال کرده و حس ارزشمند بودن به آن‌ها بدهید. همچنین می‌توانید با ارسال پیامک‌های ویژه، آن‌ها را شگفت‌زده کنید، ارسال فروش ویژه و تخفیفات مناسبی مخصوص مشترکان، آن‌ها را ترغیب به خرید می‌کند.
نکته قابل توجه اینکه برای بازاریابی پیامکی احتیاج به اینترنت و آنلاین بودن ندارد، پیامک‌ها شما در هر زمانی به دست مشتریان خواهد رسید.

مشاغلی که می‌توانند از پیامک‌های تبلیغاتی استفاده کنند

با توجه به آن‌چه که پیش از این گفته شد، کلیه‌ی مشاغل و شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند از پیامک‌های تبلیغاتی استفاده کنند. آژانس‌های مسافرتی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، آژانس املاک، سالن‌های ورزشی، مراکز آموزشی و دانشگاهی، مشاغل خانگی، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، بانک، اداره پست و … .

استفاده از بازاریابی پیامکی در مراکز پستی

کاربرد پیامک در مراکز پستی

با همه‌گیری ویروس کرونا، استفاده از خدمات پیامکی، برای جلوگیری از حضور افراد برای دریافت خدمات بیشتر از قبل مورد استقبال مشترکین قرار گرفت. در برخی از مراکز، مثل دفاتر پستی و فروشگاه‌های آنلاین جهت پیگیری مرسولات از خدمات پیامکی استفاده‌ شد. این امر موجب رضایت مشتریان، صرفه جویی در وقت و هزینه‌ی مراکز گردید.
از موارد پر استفاده پیامک در مراکز پستی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
ارتباط با مشترکین
پیگیری مرسولات
پیامک هزینه حمل‌ونقل
پیامک مدت زمان رسیدن بسته‌ها به مقصد
پیامک رسیدن بسته‌ به مقصد
پیگیری محل بسته با توجه به بارکد ارسالی از طریق سایت اداره پست
انتشار تعرفه‌های جدید
ارسال دستورالعمل‌های پستی
پیامک‌های مناسبی
امکان نظرسنجی از مشترکین

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
📝 مقالات تخصصی بیش از 1000
📮 هدف آموزش بازاریابی پیامکی
📈 ماموریت رونق کسب و کار
⚙️ آموزش +20 ابزار پیامکی