📝 مقالات تخصصی | بیش از 1000 |
📮 هدف | آموزش بازاریابی پیامکی |
📈 ماموریت | رونق کسب و کار |
⚙️ آموزش | +20 ابزار پیامکی |
شاید شما هم با مشکل پیشرفت نکردن و درجا زدن کسب و کار آشنا بوده و یا آن را تجربه کرده باشید. متاسفانه بسیاری از کسب و کارهای آنلاین و سنتی، با این مشکل مواجه هستند و به هر دری می زنند تا کسب و کار مرده خود را زنده کنند. اما معمولا استفاده از اغلب روش های معمولی برای رونق دادن به مشاغل، نتیجه دلخواه را به شما نمی دهد. دلیل اثر بخش نبودن روش های توسعه کسب و کارها تنها یک چیز می تواند باشد و آن هم نداشتن استراتژی درست است. در این قسمت از مجله کندو سعی داریم تا شما را با روش های تبلیغات کسب و کار آشنا کنیم.
همه ما در زندگی روزمره خود با انواع تبلیغات مواجه می شویم. از بیلبوردهای بزرگ شهری گرفته تا تبلیغات اینفلوئنسرهای اینستاگرام، همه و همه سعی دارند تا ما را با کسب و کارهای مختلف آشنا کرده یا به خرید محصولات ترغیب کنند. اما آیا می توان در تبلیغات کسب و کار ها نسخه یکسانی برای همه مشاغل پیچید؟ مسلما خیر! هر کسب و کاری استراتژی تبلیغات خاص خود را می طلبد و ممکن است تبلیغی که برای یک کسب و کار سنتی موثر واقع شده است، اثر مشابهی در یک کسب و کار آنلاین نداشته باشد. بنابراین در این قسمت از مجله سعی کردیم تا با بررسی دقیق و تخصصی مشاغل مختلف، استراتژی موفقی برای تبلیغات آن ها پیشنهاد کرده و انواع روش های تبلیغات ویژه هر کسب و کار را به صاحبان مشاغل معرفی کنیم.
حالا که با اهمیت انتخاب درست استراتژی تبلیغاتی آشنا شدید، بهتر است انواع روش های تبلیغات برای کسب و کارها را با یک دیگر بررسی کنیم. همانطور که می دانید، انواع تبلیغات کسب و کار، بر اساس معیار های مختلفی دسته بندی شده اند که یکی از این معیارها، محل انتشار و نمایش تبلیغ است. بر همین اساس، تبلیغات کسب و کار به دو دسته آنلاین و آفلاین تقسیم می شوند. در ادامه هر کدام از تبلیغات کسب و کار آنلاین و آفلاین را به صورت کامل به شما توضیح می دهیم.
تبلیغات آنلاین که بیشتر با نام دیجیتال مارکتینگ شناخته می شود، یکی از انواع تبلیغات اثرگذار برای کسب و کارها است. به طور خلاصه، هر فعالیتی که در فضای آنلاین برای برندینگ و معرفی یا فروش محصولات انجام می شود، یک تبلیغ آنلاین به حساب می آید. تبلیغات آنلاین معمولا ارزان و پرمخاطب هستند و اثرگذاری آنها قابل ردیابی است. یکی از مزایای برجسته تبلیغات کسب و کار به صورت آنلاین، تغییر پذیر بودن آن است و کارفرمایان در صورت اثر بخش واقع نشدن یک نوع تبلیغ، می توانند به راحتی نوع تبلیغ خود را تغییر دهند و بالاخره روش مخاطب پسند تبلیغات کسب و کار خود را پیدا کنند. انواع تبلیغات آنلاین برای کسب و کارها عبارتند از:
تبلیغات سنتی یا آفلاین، به نوعی از تبلیغات اطلاق می شود که عموم مردم بدون نیاز به اینترنت می توانند آن را مشاهده کنند. البته با گسترش استفاده از تبلیغات آنلاین، برخی از افراد تصور می کنند که تبلیغات سنتی اثر بخشی خود را از دست داده یه برای کسب و کارها مفید نیستند. اما باید به این نکته توجه کنید که تبلیغات آفلاین نیز به اندازه تبلیغات آنلاین موثر هستند؛ البته در صورتی که در با هدف و بودجه مناسبی از این روش برای تبلیغات کسب و کار استفاده کنید. برخی از روش های تبلیغات آفلاین عبارتند از:
ارزان ترین تبلیغات برای کسب و کارها ممکن است در نظر کارفرمایان متفاوت باشد؛ اما به طور کلی می توان گفت، تبلیغات ارزان به تبلیغاتی گفته می شود که هزینه کمی داشته و در عین حال اثرگذاری آن بر کسب و کار بالا باشد. هر کارفرمایی قبل از اجرای کمپین های تبلیغاتی حد اقل یکبار این سوال را از خودش می پرسد که کدام تبلیغات کسب و کار ارزان برای پیشرفت شرکت یا فروشگاه من مناسب است.
طبق داده های به دست آمده از اثر بخشی تبلیغات، اس ام اس مارکتینگ یکی از موثرترین روش های تبلیغاتی برای کسب و کارها است و می توان از آن در همه کسب و کارها استفاده کرد. دلیل اصلی کاربردی بودن بازاریابی پیامکی، سهولت دسترسی به مخاطبان در هر زمانی است. موارد استفاده از اس ام اس مارکتینگ، در کسب و کارهای مختلف، متفاوت است و هر کارفرمایی با مقاصد افزایش آگاهی از برند یا نرخ فروش و … می تواند از پیام کوتاه بهره ببرد.
در سری مقالات مربوط به تبلیغات کسب و کار، سعی ما بر این بوده که روش های تبلیغاتی مناسب و کاربردی برای هر کسب و کاری را به صاحبان مشاغل معرفی کرده و ایده های بکر تبلیغاتی را به آن ها ارائه دهیم.