پیام‌رسان تلگرام محبوبیت زیادی بین کاربران ایرانی دارد؛ البته چند سالی است که دسترسی به این اپلیکیشن محبوب در بیشتر گوشی‌های تلفن همراه هوشمند با نصب فیلترشکن، امکان پذیر است. با این حال طی چند روز اخیر شاهد تغییراتی بوده‌ایم که نشان می‌دهد اپلیکیشن تلگرام متوجه برخی مسدودی‌ها و فیلترینگ شده است.

طی چند روز اخیر برخی از کاربران متوجه شده‌اند که پیامک تایید برایشان ارسال نمی‌شود و این امر نشان می‌دهد که کد فعال‌سازی پیام‌رسان تلگرام توسط اپراتورهای مخابرات کشور مسدود شده است.

از این رو توصیه‌هایی برای کاربران تلگرام وجود دارد که به آنان توصیه می‌کند، برنامه تلگرام گوشی خود را به هیچ وجه پاک نکرده و در صورت امکان یک اکانت پشتیبان روی یک اپلیکیشن تلگرام جدید تهیه کنید و از آن‌جایی که امکان دریافت کد فعال‌سازی تا اطلاع ثانوی از طریق پیامک وجود ندارد از اکانت خود در تلگرام خارج نشوید.

در پی اختلال عدم دریافت کد فعال‌سازی تلگرام قابلیت جدیدی را برای کاربران فیلتر شده فراهم کرده است، به این معنا که اپلیکیشن تلگرام برای ارسال کد فعال‌سازی مخصوص کاربران ایرانی در همان ابتدا، تماس صوتی برقرار می‌کند؛ آن هم با پیش‌ شماره‌ کشورهای مختلف؛ این یعنی پیام‌رسان محبوب تلگرام متوجه مسدودی پیامک کد تایید در ایران شده و تماس صوتی را جایگزین آن کرده است.

اما با پیگیری‌های صورت گرفته اپراتورهای اعلام کرده‌اند که دستوری برای مسدودی پیامک‌های کدفعال‌سازی صادر نشده است و این اختلال از طریق اپلیکیشن‌ها به وجود آمده است به طوری که اگر کاربری مجددا اقدام به نصب اپلیکیشن کند، کد تایید به عنوان اسپم در نظر گرفته شده و از دید کاربر دور می‌ماند.

نه تنها تلگرام، بلکه حتی توییتر

در پی اختلال عدم دریافت کد پیام برای اپلیکیشن‌های مختلف پیامک کد فعال‌سازی ورود به توییتر هم مسدود شد، در واقع اگر کاربران اپراتورهای گوشی‌های همراه هوشمند از پلتفرم‌هایی مثل توییتر و تلگرام خارج شوند، امکان بازگشت به این پلتفرم‌ها را به راحتی ندارند چرا که به نظر می‌رسد دریافت کد تاییدیه برای این دو پلتفرم به دست کاربران نمی‌رسد.

همچنین در برخی استان‌ها نیز کد فعال‌سازی اپلیکیشن‌هایی مثل اینستاگرام و واتس‌اپ با اختلال همراه است.

کلام پایانی

از زمان ورود گوشی‌های همراه هوشمند به زندگی، بیشتر مشترکین ترجیح می‌دهند بیشتر کارهای خود از خریدهای روزانه تا رزرو بلیط هواپیما و هتل خود را با آن انجام دهند؛ از این رو اپلیکیشن‌های زیادی کار را برای مشترکین راحت‌تر کرده است. طبق اطلاعات به دست آمده نیز به طور میانگین هر فردی خدود 26 پیام در طول روز برای دوستان و همکاران خود ارسال می‌کند، این امر باعث شده که از پیام‌رسان‌های زیادی مثل، تلگرام و واتس‌اپ محبوبیت بالایی برخوردار شوند و اگر روزی این پیام‌رسان‌ها با توجه به قوانین و مقررات کشور مسدود شوند، برای استفاده از آن کاربران یا از فیلترشکن استفاده می‌کنند یا از پیام‌رسان‌های جایگزین آنان استفاده می‌کنند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
📝 مقالات تخصصی بیش از 1000
📮 هدف آموزش بازاریابی پیامکی
📈 ماموریت رونق کسب و کار
⚙️ آموزش +20 ابزار پیامکی