استفاده از پیامک برای شوراهای حل اختلاف، سریعترین روش برای پیگیری درخواستها

محبوبت ارسال پیامکهای اطلاع رسانی آنقدر زیاد است که مشترکین تمایل دارند شماره تلفن خود را در اختیار سازمانها و مراکزی قرار دهند که بتوانند با ارسال و دریافت چند پیامک خدمات خود را دریافت کنند. یکی از این مراکز، شوراهای حل اختلاف است، از این رو برای برخی پیگیریها نیازی به مراجعه حضوری افراد نیست و آنان میتوانند خدمات خود را با ارسال چند پیامک پیگیری کنند. در این مقاله قصد داریم در مورد استفاده از سامانههای ارسال پیامک انبوه در شوراهای حل اختلاف و همچنین کاربرد آن بپردازیم.
از آنجایی که امکان استفاده از سامانههای پیامکی برای مخاطبین وجود دارد آنان میتوانند از طریق ارسال پیامک پرونده خود را در شورای حل اختلاف پیگیری کنند، لازم به ذکر است که استفاده از این سامانه تنها برای مراجعه کنددگانی است که در این مرکز تشکیل پرونده داده و یا درخواستی را ثبت کرده باشند و شماره تلفن همراه آنان در سامانه ثبت شده باشد و همچنین دارای اطلاعاتی همچون شماره پرونده، ردیف فرعی پرونده و رمز شخصی باشند.
لیست کدهای دریافتی خدمات از مراکز شورای حل اختلاف به شرح زیر است:
• جهت دریافت راهنمای مشاهده خلاصه پرونده و انجام پیگیریهای مربوطه میتوانید عدد یک را به شماره 1000493 پیامک کنید.
• همچنین جهت پیگیری پرونده شورا و همچنین دریافت خلاصه پرونده شخصی خود میتوانید کد دستوری 1 # شماره پرونده # شماره فرعی پرونده # رمز شخصی را به شماره سامانه 1000493 ارسال کنید.
• جهت دریافت رمز ورود به سامانه اینترنتی نیز میتوانید شماره پرونده #2را به شماره 1000493 ارسال کنید.
پیگیری پرونده شورای حل اختلاف با رمز پرونده از طریق سایت
مراجعه کنندگان و در واقع طرفین دعوا پس از ثبت پرونده خود میتوانند با استفاده از شماره از شماره پرونده و رمز پرونده مراحل پرونده و درخواست خود را پیگیری کنند.
مخاطبین جهت پیگیری پرونده خود در شورای حل اختلاف با استفاده از رمز پرونده شخصی، ابتدا باید در سامانه ثنا عضو و بعد از احراز هویت در سامانه ثنا میتوانند طی انجام مراحل زیر پرونده خود را پیگیری کنند:
1- مراجعه به سایت adliran.ir
2- انتخاب گزینه اطلاع رسانی با رمز پرونده
3- وارد کردن کد ملی به همراه رمز شخصی که از سامانه ثنا دریافت کردهاید.
4- وارد کردن شماره 16 رقمی یا همان شماره پرونده و رمز 5 رقمی پرونده
5- جهت پیگیری اقدامات شورا در مورد پرونده، گزینه روند کار پرونده یا خلاصه پرونده را انتخاب کنید.
نکته قابل توجه آنکه اگر از ردیف فرعی پرونده اطلاعی ندارید می توانید شماره پرونده و رمز پرونده را وارد و سپس روی گزینه ردیف فرعی کلیک نمایید.

استفاده از پیامک برای شوراهای حل اختلاف
پیگیری پرونده شورای حل اختلاف با استفاده از تلفن ثابت
متقاضیان همچنین میتوانند از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075303 در هر زمانی، از مراحل پرونده خود پیگیری کنند.
پنل ارسال پیامک چیست؟
پنل ارسال پیامک نرمافزاری است که در فضای اینترنت به صاحبین مشاغل و کسبوکارها، همچنین مراکز دولتی و خصوصی این امکان را میدهد تا مخاطبان خود را مدیریت بهتر کرده و برای آنان پیامک انبوه ارسال کنند. با توجه به آنکه در چه حوزهای فعالیت دارید، مخاطبان هدف متغیر هستند، به این معنی که پنلها چنین امکانی را فراهم میکنند تا ارسال پیامک برای کدوم دسته از مشترکین امکان پذیر باشد. به طور مثال سامانه پیامکی شوراهای حل اختلاف برای افرادی پیامک ارسال میکند که در مرکز شماره خود ا ثبت کرده باشند و از طریق پیامک اعلانات و هشدارهای مهم برایشان ارسال میشود
مزیتهای پنل ارسال پیامک انبوه برای شوراهای حل اختلاف
• به راحتی میتوان برای شمارههایی که در پایگاه داده پنل ثبت شده است جهت اطلاع رسانی از روند پرونده آنان برایشان پیامک ارسال کرد.
• از دیگر قابلیتهای پنل نیز امکان دریافت پیامک از سوی مراجعه کنندگان است، مشترکین میتوانند طی مراحلی که پیشتر توضیح داده شد کد خواسته خود را ارسال کنند و خدماتی را که میخواهند را از طریق پیامک دریافت کنند.
• از آنجایی که سرعت ارسال پیامک سریع بوده و یک روش کاملا مطمئن است، میتوان گفت که پیامکهای مهم قطعا به دست مراجعه کنندگان خواهد رسید.

پیامک و شورای حل اختلاف
کلام پایانی
با افزایش محبوبیت بازاریابی پیامکی در بین مخاطبان، برخی از مراکز و سازمانهای دولتی نیز به منظور سهولت در انجام عمور و همچنین کمتر کردن حضور مراجعه کنندگان به دلیل همهگیری کرونا، از سامانهها و پنلهای پیامکی استفاده کردند. این امر باعث محبوبیت اطلاعرسانیهای پیامکی در بین مخاطبان بیش از پیش شد، چرا که خود آنان نیز ترجیح میدهند به جای مراجعه حضوری به مراکزی چون شوراهای حل اختلاف، بتوانند مراحل پیگیری پرونده خود را به صورت پیامکی دریافت کنند.