در دنیای کنونی، کمتر کسی پیدا می‌شود که گوشی تلفن‌ همراه هوشمند نداشته باشد، چنین محبوبیتی باعث شد تا بازاریابان و کارآفرینان در حوزه‌ی تبلیغات، از سیستم بازاریابی پیامکی استفاده کنند. همانند ایمیل مارکتینگ؛ البته پیامک مارکتینگ محبوبیت بیشتری نسبت به ایمیل مارکتینگ دارد. با این حال ارسال پیامک‌ نیز گاهی زندگی روزمره مشترکین را مختل می‌کند، مثل اتفاقی که برای ایمیل مارکتینگ رخ داد. گوگل با اضافه کردن گزینه‌ی Spam، به صورت هوشمند هرزنامه‌ها و پیغام‌های تبلیغاتی را از اینباکس اصلی مخاطبان جدا کرد.
برای پیش‌گیری از چنین رخ‌دادی، کاربران راه‌کارهای متفاوتی را جهت عدم دریافت چنین پیامک‌های اتخاذ کردند، مثل مسدود کردن پیام‌های تبلیغاتی یا بلاک کردن شماره‌های تبلیغاتی. سیستم عامل اندروید در نسخه‌ی جدیدش امکانی را برای کاربران فراهم کرده است که به آسان‌ترین روش پیام‌های تبلیغاتی از دید کاربران دور بماند، اما همچنان اختیار آن‌ را داشته باشند که در صورت لزوم به لیست پیامک‌های تبلیغاتی خود نیز مراجعه کنند.

اسپمینگ اتوماتیک و ریپورت ادز در آپدیت جدید اندروید چالش جدی صنعت پیام کوتاه

سیستم عامل اندروید در نسخه‌ی به‌روز شده‌ی خود اسپمینگ و بلاک را در اختیار کاربران خود قرارداده است. این قابلیت، امکان آن را دارد که وقتی، از طرف شماره‌ای پیامک تبلیغات ارسال می‌شود، در بالای صفحه، پیغامی ظاهر می‌شود و از کاربر سوال می‌پرسد: « Spam یا اضافه شود؟»
اگر گزینه Spam انتخاب شود، آن پیامک به بالای صفحه می‌ر‌ود و به آن معناست که چنین شماره‌ای برای اولین مرتبه است که برای شما پیام ارسال کرده است. چنین قابلیتی در سیستم ‌عامل‌های اندروید، پیش‌تر در اپلیکیشن‌های واتس‌اپ و تلگرام وجود داشت که در نسخه‌ی جدید در صفحه‌ی اصلی پیامک نیز اضافه شده است. همچنین با انتخاب گزینه‌ی اسپم، در آینده هرچقدر این شماره پیامک ارسال کند، به صورت پیش‌فرض داخل لیست اسپم قرار می‌گیرد. در واقع شماره‌ی انتخاب شده برای همیشه در لیست اسپم‌های قرار می‌گیرد. اسپم کردن شماره‌ها باعث می‌شود که دیگر هیچ گونه صفحه‌ی پیغام یا نوتیفیکیشنی، حتی در اینباکس نیز نشان داده نشود؛ اما علامتی مبنی بر اسپم شدن پیغامی را به کاربر نمایش می‌دهد. برای باز کردن آن پیغام، باید پوشه‌ی مربوط به اسپم‌ها باز شود و کاربر پیغام اسپم شده را بخواند.
همچنین نسخه‌ی جدید این امکان را به شما می‌دهد که بتوانید، شماره‌ای را که پیش‌تر اسپم کرده‌اید را در قسمت تنظیمات گوشی تلفن همراه خود انتخاب و کرده تا در آینده پیام‌های ارسال شده توسط آن شماره وارد پوشه‌ی اصلی و در واقع اینباکس تلفن همراه شما شود.

کندو - اسپمینگ اتوماتیک و ریپورت ادز

اسپمینگ اتوماتیک و ریپورت ادز

نکاتی که باید به آن توجه کرد
• اگر شماره‌ای اقدام به ارسال پیامک‌های انبوه کند، آن شماره توسط مشترکین زیادی Spam یا Report شود، آن شماره برای دیگر مشترکین نیز به صورت پیش‌فرض در پوشه‌ی اسپم قرار می‌گیرد، حتی اگر توسط آن مشترک اسپم نشده باشد.
• توصیه می‌شود از دو شماره جداگانه برای ارسال پیامک انبوه و بالک و سرویس پنل استفاده شود، در غیر این صورت اگر شماره به عنوان هرزنامه شناخته شود، دیگر پیامک‌های ارسال شده توسط پنل نیز در پوشه اسپم مخاطبان قرار می‌گیرد.
• قابلیت پوشه‌ی جداگانه برای هرزنامه‌ها و اسپم‌ها در گوشی‌های سری جدید سیستم عامل اندروید امکان پذیر است. (گوشی‌های ساخته شده از سال 2020 به بعد)

کلام پایانی
کاربران تلفن‌های همراه هوشمند، به طور متوسط، روزانه 54 مرتبه گوشی خود را چک و به طور میانگین 26 پیامک برای دوستان و آشنایان خود ارسال می‌کنند. این آمارها نشان می‌دهد که این هوشمند‌های کوچک به عضوی جدایی ناپذیر از زندگی هر فردی تبدیل شده‌اند؛ این نشان می‌دهد که دنیای پر رقابت امروزی نیز، باید همواره به دنبال راه‌کارهای مناسبی باشد که آن‌طور که مشترکین دوست دارند با آن‌ها در ارتباط بوده و کاری کنند که روزبه‌روز مخاطبان بیشتری را جذب کنند. سیستم عامل‌ اندروید به اضافه قابلیت اسپمینگ و ریپورت ادز در نسخه‌ی به روز شده خود توانسته نظر کاربرانی که از دریافت پیامک‌های تبلیغاتی در طول روز و ساعات نامتعارف خسته‌ شده‌اند را به سوی خود جلب کند.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۱ رای
📝 مقالات تخصصی بیش از 1000
📮 هدف آموزش بازاریابی پیامکی
📈 ماموریت رونق کسب و کار
⚙️ آموزش +20 ابزار پیامکی