شاید نام استراتژی باندیگ را نشنیده باشید و این سوال برای شما پیش بیاید استراتژی باندلینگ (Bundling) چیست؟ استراتژی باندلینگ یکی از روش های بازاریابی برای افزایش فروش به شمار می رود که در بسیاری از مواقع شرکت های بزرگ از این استراتژی استفاده می کنند. شاید بهتر باشد با ذکر یک مثال استراتژی باندلینگ را برای شما شفاف سازی کنیم. مطمئنا با با شرکت هایی که در حوزه گردشگری فعالیت می کنند آشنایی دارید، این شرکت ها یک پکیج به شما معرفی میکنند و نقطه قوت پکیج های آن ها هم قیمت می باشد. این شرکت های هزینه بلیط، اقامت در هتل، گشت شهری، صبحانه، نهار، شام و بسیاری از آپشن های دیگر را در یک بسته در اختیار شما قرار می دهند.

در ادامه بهتر است ذکر کنیم اگر بخواهید خودتان به صورت آزاد و خارج از تور مسافرتی به مسافرت بروید باید مبلغ بیشتری را پرداخت نمایید. در نتیجه به سراغ خدمات این شرکت ها می روید و از آن ها استفاده می کنید. همکاری که بین شرکت هواپیمایی، شرکت گردشگری، هتل و غیره صورت می گیرد را استراتژی باندینگ می گویند. این استراتژی در حوزه های دیگر همچون فروشگاه های زنجیره هم استفاده می شود. برای مثال یک شرکت لبنیاتی پنیر، شیر، کره و ماست را در قالب یک سبد با تخفیف ویژه در اختیار مشتریان قرار می دهد. در انتها بهتر است ذکر کنیم ما در این مقاله تصمیم داریم تمام موارد مربوط به استراتژی Bundling مورد بررسی قرار دهیم در نتیجه پیشنهاد می کنیم تا پایان محتوا استراتژی باندلینگ (Bundling) چیست؟ با ما در مجله کندو همراه باشید.

استراتژی باندلینگ (Bundling) چیست

همانطور که می دانید تمامی کسب و کار ها به صورت مداوم به دنبال افزایش مخاطب و درآمد خود هستند. به همین دلیل استراتژی های مختلفی را برای رشد کسب و کار خود امتحان می کنند. یکی از استراتژی های کاربردی در بازار آنلاین، استراتژی باندلینگ است. باندلینگ در دستور زبان فارسی به معنی بسته بندی می باشد. اصولا در استراتژی باندلینگ، محصولاتی که در یک بسته قرار داده می شوند مشابه هستند. اما شرکت هایی هم مشاهده شده اند که دارای تیم بازاریابی قوی می باشند و با شناسایی پرسونای مشتریان خود بسته های ویژه برای فروش قرار می دهند.

 

کندو - استراتژی باندلینگ (Bundling)

استراتژی باندلینگ (Bundling)

مزایای باندلینگ محصول برای فروشندگان

استراتژی باندلینگ دارای مزایای بسیار زیادی می باشد که ما قصد داریم در این بخش از مقاله استراتژی باندلینگ (Bundling) چیست؟ این مزایا را معرفی کرده و مورد بررسی قرار دهیم. در ابتدا بهتر است بدانید طبق آخرین تخمین که توسط مک کینزی اعلام شده است وب سایت آمازون 35% از فروش آمازون به بر اساس ارائه بسته های ترکیبی انجام می شود. نکته بسیار مهم این است که ۶۰ درصد از بسته های ترکیبی که به مشتریان توصیه می شود به فروش منتهی می گردد. در نتیجه می توان به این استنباط رسید استراتژی باندلینگ بسیار کاربردی می باشد.

در ادامه بهتر است به مزایای ارز این استراتژی اشاره کنیم. اولین ویژگی مربوط به قیمت گذاری می باشد در واقع وجود قیمت گذاری واضح برای مشتری باعث راحتی وی در خرید می شود. مزیت دیگر کاهش موجودی کالا است که می تواند به توسعه کسب و کار کمک شایانی کند. مزیت های دیگری همچون گسترش خط تولید و سادگی بازاریابی است که هر کدام به صورت مجزا برای کسب و کار فواید زیادی دارد. در ادامه هر کدام از این موارد را توضیح خواهیم داد تا شما آگاهی بیشتری نسبت آن پیدا می کنید.

وضوح در قیمت‌گذاری

اولین مزیت که قصد داریم مورد بررسی قرار دهیم وضوح در قیمت گذاری است. توجه کنید اگر برای خرید یک گوشی شیائومی POCO m3 اقدام کنید و شاهد قیمت گذاری به صورت (۵ میلیون تومان مبلغی قابل پرداخت برای تلفن همراه، ۵۰۰ هزار تومان برای شارژر و دویست هزار تومان برای قاب محافظ مخصوص تلفن همراه POCO M3) باشید. مطمئناً احساس می کنید خریدار مبلغ اضافه از شما دریافت می کند. در واقع مبلغ تلفن همراه شیائومی POCO M3 با احتساب شارژر و قاب محافظ ۵ میلیون و هفتصد هزار تومان است. اگر یک فروشنده تلفن همراه را با شارژر و قاب محافظ با مبلغ ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به شما بفروشد و قیمت را برای شما تفکیک نکند مطمئنا شما حس بهتری خواهید داشت زیرا بر این باور هستید که شارژر و قاب ژله ای را به صورت رایگان دریافت کرده اید.

کندو - وضوح در قیمت گذاری

وضوح در قیمت گذاری

کاهش موجودی کالا

همانطور که می دانید در تمام کسب و کار ها محصولاتی وجود دارد که درصد فروش آن ها پایین است و فروش آنها سخت تر می باشد. این نکته را در نظر داشته باشید با استفاده از استراتژی باندلینگ شما می توانید چنین محصولاتی را در بسته های ترکیبی قرار دهید و موجودی انبار خود نسبت به کالاهای راکت را کاهش دهید.

گسترش خط تولید

در این بخش تصمیم داریم به گسترش خط تولید اشاره کنیم. در بسیاری از مواقع شاهد این هستیم که بعضی از خرید ها برای مشتریان صرفه مالی ندارد زیرا قیمت محصول و هزینه حمل و نقل بیشتر از مبلغ خود محصول می شود. البته مسئله حمل و نقل برخی از مواقع توسط فروشنده انجام می‌گردد که برای وی صرفه مالی به همراه ندارد و در ازای معامله ای کرده است ضرر را به جان میخرد. در مواقع دیگر هم مشتری مبلغ حمل و نقل را پرداخت می کند که بیشتر بودن هزینه حمل و نقل از قیمت محصول حس خوبی به وی نمی دهد. ایجاد بسته های ترکیبی باعث می شود تا شما محصولات بیشتری را بفروشید و هزینه حمل و نقل برای مشتری مرقوم به صرفه باشد. بر همین اساس خط تولید شما رشد چشمگیری به همراه خواهد داشت زیرا فروش محصولات شما افزایش پیدا می کند.

گسترش خط تولید

گسترش خط تولید

سادگی بازاریابی

به این مسئله توجه کنید 10 محصول را به بازار عرضه کرده اید و باید برای بازاریابی 10 محصول فعالیت های گوناگونی را انجام دهید و استراتژی های متفاوتی را طراحی کنید تا بتوانید محصولات خود را به فروش فوق العاده ای برسانید. این در صورتی است که اگر شما این محصولات را در قالب یک بسته ترکیبی به بازار ارائه کنید بازاریابی ساده تری را انجام خواهید داد زیرا به جای تمرکز برای بازاریابی 10 محصول، برای بازاریابی 1 محصول زمان می گذارید.

سخن آخر

مطمئناً تا قبل از مطالعه مقاله اطلاعات دقیق نسبت به استراتژی باند بولینگر در اختیار نداشته و نمی دانستید استراتژی باندلینگ (Bundling) چیست؟ اما در حال آذربایجان استراتژی به طور کامل آشنا شده و مزیت های این استراتژی را می شناسید و می دانید که استراتژی دارای مزایایی همچون (وضوح در قیمت‌گذاری، کاهش موجودی کالا، گسترش خط تولید و سادگی بازاریابی) می باشد. در نهایت امیدواریم محتویات موجود در این مقاله بتواند به شما کمک کند تا با این استراتژی فروش محصولات خود را افزایش دهید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
📝 مقالات تخصصی بیش از 1000
📮 هدف آموزش بازاریابی پیامکی
📈 ماموریت رونق کسب و کار
⚙️ آموزش +20 ابزار پیامکی