تبلیغات پیامکی برای بیمه ها | کاربرد های سامانه پیامکی
دفاتر شرکت بیمه در این روزها به شدت مشغول به فعالیت هستند و شما در هر محله یا خیابانی ممکن است، چندین تابلو از دفاتر شرکت بیمه مشاهده کنید. بیمههایی با عناوین مختلف نظیر بیمه عمر، بیمه سرقت، بیمه سلامت، بیمه شخص ثالث، بیمه آتش سوزی و … مابین مردم بسیار پر طرفدار شدهاند. با وجود درخواست زیاد مردم و همچنین تعداد بالای دفاتر بیمه در هر شهری، کار بیمه گذاران بسیار سخت شده است؛ چرا که بین این همه شلوغی و هیاهو باید خود را به عنوان یک برند معرفی نمایند تا بتوانند مشتری جذب کنند. تبلیغات پیامکی برای بیمهها یکی از روشهای بسیار مطلوب در حوزهی تبلیغات میباشد. که در این مقاله قصد داریم به صورت کاملاً مفصل در مورد آن با هم گپ و گفت داشته باشیم.
چرا تبلیغات پیامکی
در همین ابتدای مقاله اجازه بدهید در مورد این موضوع صحبتی داشته باشیم، که چرا اصلا میگویم تبلیغات پیامکی برای شرکت بیمهها مفید هستند؟
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید طبق بررسیها و تحقیقات انجام شده، 80 درصد کل کشور تلفن همراه دارند.
درصد قابل توجهی از عزیزان در برخی شهرستانها و روستاها دسترسی به اپلیکیشنهای ارتباطی مجازی مانند واتساپ یا تلگرام را ندارند. اما ارسال و دریافت پیامک، در بین این افراد هم بسیار مرسوم است. و به دلیل اینکه این ارتباط نیازی به اینترنت ندارد، پس در نتیجه راحتتر خواهد بود.
طبق گزارشهایی که به دست ما رسیده است، 90 درصد پیامکهای ارسالی، 3 دقیقه پس از دریافت خوانده میشوند. این را هم بگوییم که تبلیغات پیامکی یکی از مقرون به صرفهترین و کم هزینهترین روش تبلیغات محسوب میشوند.
ویژگیهای تبلیغات پیامکی برای بیمهها
اگر شمایی که در حال مطالعه این مقاله هستید، دفتر بیمه داشته باشید، حتما در جریان هستید که برای یادآوری اقساط سر رسیده، تبلیغات برند خود، یادآوری اتمام بیمه سالیانه و تمدید آن و … نیاز به نیروهای انسانی زیادی دارید و وقت و هزینه بسیاری هم باید صرف کنید تا تماس تلفنی با افراد مورد نظر گرفته شود. در حالی که اگر یک پنل پیامکی داشته باشید، به صورت اتوماتیک میتوانید تمامی این موارد را تعریف کنید و نیازی به نیروی انسانی یا صرف هزینه و زمان ندارید. در ادامه مقاله بیشتر به بررسی مطالب ذکر شده میپردازیم.
کاربردهای سامانه پیامکی برای بیمهها
- ارائه کد تخفیف جهت خدمات مختلف بیمه از طریق ارسال پیامک
- یادآوری پایان قرارداد بیمه سالانه و تمدید آن
- یادآوری زمان اقساط ماهانه
- تشکر برای انتخاب دفتر بیمه شما و یا بابت پرداخت اقساط به موقع
- یادآوری نپرداختن اقساط در موعد مقرر
- اطلاع رسانی جهت خدمات جدید بیمهای که به امور دفتر اضافه شده است
- ارسال پیامک برای نمایندگیهای فعال سراسر کشور
- ارسال پیامک تبریک روز تولد یا اعیاد مختلف
- برگزاری نظر سنجی برای مشتریان
- مسابقات پیامکی
- ارسال پیامک به اصناف خاص . مثلاً کارخانهها جهت بیمه آتش سوزی
- ارسال پیامک دو طرفه به مشتریان
بهترین زمان برای ارسال پیامک دفاتر بیمه
با توجه به بررسیهای انجام شده بهترین زمان برای برای ارسال تبلیغات پیامکی برای بیمهها، صبحها از ساعت 9 تا 11 و بعد از ظهر ساعت 15 تا 18 میباشد. البته روزهای تعطیل هم میتوان ارسال پیامک را انجام دهید. فقط باید یادآوری کنیم که اگر جهت تبلیغات پیامک ارسال میکنید، حتما نیروی انسانی جهت پاسخ دهی به تماسها در دفتر مستقر باشند.
متن مناسب جهت تبلیغات پیامکی برای بیمه
بهتر است در پیامک تبلیغاتی بیمه خود سعی داشته باشید از موضوعات روز که مردم از آنها بی خبر هستند، بگویید که هم جنبهی اطلاع رسانی داشته باشد و هم جنبه تبلیغ. برای مثال به دو متن زیر دقت کنید:
-
بیمه در خدمت شماست تا حافظ جان و مال شما باشد. این روزها سارقین در هر محلهای کمین کردهاند. آیا میدانستید با داشتن بیمه سرقت، چنانچه از منزل شما دزدی شود، بیمه میتواند به شما کمک کند تا ضرر کمتری داشته باشید؟
-
خانم عزیزی که خانهدار هستی! آیا میدانی که شما هم میتوانی حقوق بازنشستگی دریافت کنی؟ کافیه از همین امروز بیمه خود اشتغالی رو شروع کنی.
همان طور که میبینید در دو متن قبل سعی شد که ابتدا به موضوعی که مردم در جامعه در گیر آن هستند، پرداخته شود و سپس راه حل ارائه گردد.
ویژگیهای سامانه پیامکی مناسب جهت تبلیغات دفاتر بیمه
- سامانهای که خدمات وب سرویس داشته باشد
- پشتیبانی قوی
- تعرفه مناسب پیامک
- ارائه گزارشهای دقیق
- دارای بانک تماسی کامل و جامع
- ارائه فیلترهای تفکیک جنسیت، رده سنی، شهر، کد پستی و …
- ارسال انبوه در کمترین زمان ممکن
- بازگشت وجه برای پیامکهایی که در بلک لیست هستند
- دارای پنل به روز و آپدیت
- و …
سخن آخر
با وجود اینکه این روزها تعداد دفاتر بیمه در سطح کشور بسیار زیاد شده است، شرکت بیمهای موفق خواهد بود که برنامه ریزی خوبی برای تبلیغات برند خود داشته باشد. فراموش نکنید که بازار هدف برای دفاتر بیمه بسیار گسترده است و مشتریهای زیادی هستند که طالب بیمه باشند. حداقل بیمهای که هر فردی در کشور به آن نیاز دارد، بیمهی سلامت و یا بیمه شخص ثالث است. در واقع شرکتهای بیمه مشتریان بالقوه خود را دارند، فقط کافیست با روش مناسب تبلیغی، آنها را به سمت خود جذب کنند. تبلیغات پیامکی برای بیمهها یکی از آسانترین و کم هزینهترین روش تبلیغی محسوب میشود. برای خرید بسته پیامکی میتوانید به صفحه تعرفه پیامک سری بزنید و بسته پیامکی مربوط خود را انتخاب کنید.
مطالب بسیار مفیدی بود