یک ارسال کننده حرفهای باشید، با دستهبندی حرفهای بانک شماره تلفنها در پنل پیامک
استفاده از بازاریابی پیامکی به روش نوینی از تبلیغات تبدیل شده است که بیشتر مشاغل و کسبوکارها از آن استفاده میکنند، چراکه راهاندازی و کار با آن بسیار ساده و راحت و همچنین هزینهی آن نسبت به سایر روشهای تبلیغاتی بسیار مقرونبهصرفه و از همه مهمتر از محبوبیت بالایی در بین مشترکین تلفن همراه برخوردار است. از این رو راهکارهای بسیار سادهای وجود دارد که با به کارگیری از آنها میتوانید یک کمپین بازاریابی تبلیغاتی با بازخوردی بسیار عالی را تجربه کنید. یکی از این تکنیکها دستهبندی بانک تلفنهای همراه مشترکین است. در واقع میتوان گفت شماره تلفن مشترکین و بانک شماره تلفنهای گروهبندی شده در پنل اس ام اس، بزرگترین دارایی هر کسبوکاری است پس بهتر است مدیریت شده از آن استفاده و بهره لازم را برد. در این مقاله قصد داریم به دستهبندی حرفهای بانک تلفن همراه مشتریان در پنل ارسال پیامک انبوه بپردازیم.
از آنجایی که کارکردن با پنل ارسال اس ام اس انبوه بسیار ساده بوده و نیازی به استخدام افراد متخصص نیست، بسیاری از مشاغل و کسبوکارها از آن در جهت جذب مشتریان و نرخ بازگشت سرمایهی بیشتر از آن استفاده میکنند؛ با این حال تکنیکهایی برای بالا بردن چنین خواستههایی وجود دارد، مثل دستهبندی شماره تلفنهای مخاطبان درگروههای متفاوت. این گروهبندی مستلزم آن است که پس از ارسال پیامک انبوه، از آن گزارش گرفته همچنین تعداد ارسال و میزان جذب و فروش را تحلیل کرده و ببینید این گروه از مخاطبان با توجه به چه مواردی جذب شده اند، و حالا نوبت آن است که دسته و گروه را ایجاد کنید. در ادامه به برخی از دستهبندیهای حرفهای مشتریان میپردازیم:
دسته بندی مشتریان وفادار
اولین و مهمترین دسته بندی باید شامل شمارههای مشتریان وفادار باشد، به این معنا که این افراد از ابتدای راهاندازی کسبوکار با شما همراه بودهاند، پس باید تمایزی میان آنان و سایر مشتریان قائل شد. از این دستهبندی زمانی میتوانید استفاده کنید که قصد دارید تخفیفات و پیشنهادات ویژهای را ارسال کنید.
دسته بندی منطقهای
از آنجایی که پنلهای ارسال پیامک انبوه امکان ارسال به مناطق خاص و با توجه به کد پستی را برای کاربران خود امکانپذیر میکنند، میتوانید از آن منطقهای که بیشترین بازخورد را در ارسالهای پیشین داشتهاید، شمارهها آنان را به عنوان منطقهی پر بازده بر اساس، شهر، استان یا منطقه دستهبندی کنید.
دسته بندی نوع خرید
این نوع دستهبندی بسیار هوشمندانه است، یعنی مشتریان محصولات یا خدماتی را دریافت میکنند و طبق آن در آینده محصولات یا خدمات مشابه و مرتبط با سلیقهی آنها را برایشان پیامک میکنید این امر باعث میشود تا مخاطبان متوجه شوند چقدر به آنها اهمیت میدهید و همچنین باعث فروش بیشتر محصولات و خدمات میشود.
دسته بندی محصولات تمام شده
حتما در خیلی از سایتها با جمله «موجودی تمام شده، در صورت شارژ خبرم کن» مواجه شدهاید. این روش در خصوص دستهبندی مشترکین نیز میتواند بسیار تاثیر گذار باشد. شما میتوانید دستهای را در پنل خود ایجاد کنید مخصوص چنین مشتریانی، در صورت شارژ مجدد کالا یا خدمات برای آنان پیامک ارسال کنید.
دسته بندی بر اساس کلمات کلیدی
این نوع از دسته بندی نیز میتواند بر اساس تحلیلهای کمپینهای گذشته باشد، که کدام کلمه توانسته مخاطبان بیشتری را جذب کند. این کلمات میتواند شامل: تخفیف، فروش ویژه، نیوکالکشن و …. باشد.
دسته بندی مشتریان VIP
بسیاری از مشتریان که از برند یا محصولات خاصی استفاده میکنند برایشان بسیار اهمیت دارد که در صورت تولید محصول جدید زودتر از سایر مشتریان از آن با خبر شوند و یا برخی از برندها محصولاتی را با تعداد بسیار کم و برای مشتریان ویژه خود تولید میکنند. این گروه بندی میتواند مخصوص چنین مشتریانی باشد.
لازم به ذکر است که سایر گروهبندیها بر اساس: جنسیت، شغل، سن و … نیز در پنلهای ارسال اس ام اس وجود دارد که با توجه به نوع محصولات، خدمات و کمپینی که قصد دارید آنرا اجرا کنید میتواند بسیار کاربردی باشد.
کلام پایانی
فرقی نمیکند چه محصول یا خدماتی را ارائه میکنید، در هر کسبوکاری مشغول هستید بازاریابی پیامکی را دست کم نگیرید و با استفاده از روشهای خلاقانه سعی کنید روز به روز تعداد مشتریان خود را بیشتر کنید. در این مقاله در مورد دستهبندی بانک شماره تلفنهای مشتریان به عنوان یک تکنیک به عنوان حرفهای عمل کردن در ارسال پیامکها سخن گفته شد، با این حال همچنین روشها و تکنیکهای خلاقانه بیشتری وجود دارد که در بستر منعطف بازاریابی پیامکی میتوان به راحتی از آن استفاده کرد و تنها لازمه آن داشتن یک پنل ارسال پیامک انبوه است.