اتصال پنل پیامکی به نرمافزارهای حسابداری برای مدیریت مالی بهتر

پیشرفت تکنولوژی به تمام نیازهای کاربران پاسخ میدهد و هر آن چیزی که در ذهن دارند را به واقعیت تبدیل میکند. یکی از ابزارهای بسیار مفیدی که در اختیار کاربران قرا گرفته است، قابلیت اتصال پنلها و سامانههای پیامکی به نرمافزارهای حسابداری است. در نرم افزارهای حسابداری اطلاعات مشتریان در آن ذخیره میگردد و با اتصال آن به پنل پیامک، میتوان در شرایط خاص مثل، جمع فاکتور، مانده بده و یا الباقی اقساط را برای مشتریان پیامک ارسال کرد. در این مقاله قصد داریم به کاربرد اتصال پنل پیامکی به نرمافزارهای حسابداری جهت مدیریت بهتر مالی مشاغل و کسبوکارها بپردازیم.
یکی از قابلیتهای بسیار مفید و ارزشمند در سامانهها و پنلهای پیامکی امکاناتی است که وبسرویسها در اختیار آنان قرار میدهند. به این معنا که وبسرویس میتواند کاری کند تا کاربران در هر محیطی حتی خارج از پنل، امکان ارسال پیامکهای انبوه را دارند. از طرفی پنلها نیز قابلیت اتصال به نرمافزارهای مختلف را دارند. بارزترین آن مدیریت مالی بهتر است که امکان اتصال به نرمافزارهای حسابداری را دارد. چراکه در این نرمافزارها اطلاعات کامل مشتریان ذخیره میگردد و از آنجایی که پنلهای پیامکی از انعطافپذیری بالایی برخوردار هستند که میتوانند با سایر نرمافزارها ادغام شوند، به راحتی میتوان با گذاشتن شرطهای مختلف، برای مشتریان، پیامکهایی نظیر، جمع فاکتور، بدهی یا اقساط را ارسال کرد.
مزایای استفاده از وبسریسها درنرمافزارهای حسابداری
درست است که اصلیترین کاربرد وبسرویسها در نرمافزارهای حسابداری ارسال پیامک باشد اما تنها با داشتن کمی خلاقیت میتوان پیامکهای کاربردیتر و همچنین تخصصیتری را برای مشتریان ارسال کرد، در ادامه به برخی از پیامکهایی که به صورت تخصصی میتوان برای مشتریان ارسال کرد، خواهیم پرداخت:
• امکان ارسال فاکتور از طریق پیامک برای مشتریان
• امکان ارسال الباقی اقساط برای مشتریان
• امکان ارسال پیامکهای مناسبتی با توجه به اطلاعات مشتریان مثل تبریک روز تولد
• قابلیت تقسیط خرید مشتریان و ارسال پیامکهای یادآوری پرداخت در زمانهای مقرر
• ارسال پیامکهای وضعیت مالی مشتریان
• ارسال پیامک فیش حقوقی کارمندان

پنل اس ام اس و نرم افزار حسابداری
مزایای اتصال پنل پیامکی به نرمافزارهای حسابداری برای شرکتها و سازمانها
درست است که در چند سال اخیر پیامک مارکتینگ بیشترین مخاطبان را به خود جلب کرده است اما دلیل آن به غیر از سریع و مقرونبهصرفه بودن، قابلیت برقراری تعامل با مشتریان است. در مشاغلی که با وضعیت مالی مشتریان در ارتباط است داشتن یک تعامل نا محدود و همچنین دقیق از نظر وضعیت مالی آنان میتواند بسیار حائز اهمیت باشد و موجب رضایت خاطر بیشتر مشتریان شود.
استفاده از نرمافزارهای حسابداری که قابلیت اتصال به پنلهای پیامکی را دارند، در خود شرکتها و مشاغل نیز کاربرد فراوانی دارد، چرا که کلیه اطلاعات مالی کارمندان و همچنین قابلیت گزارشگیری و ارسال پیامک به کارمندان را نیز فراهم میکند.
نحوه اتصال پنل پیامکی به نرمافزارهای حسابداری
اولین نکته در هنگام خریداری نرمافزارهای حسابداری، توجه به قابلیت اتصال آن به پنل پیامکی است و باید این گزینه در نسخه خریداری شده به صورت فعال شده باشد.
1- در قسمت تنظیمات مدیریتی، گزینه تنظیمات سرویس دهنده را انتخاب و سپس روی دکمه ویرایش کلیک کنید.
2- در قسمت نام پنل، نام پنل خریداری شده وارد کنید.
3- در بخش URL آدرس سایتی را که در هنگام خرید پنل دریافت کردهاید را وارد کنید.
4- نحوه ارسال پیامکها را روی گزینه local تنظیم کنید.
5- خط مورد نظر را برای ارسال پیامک انتخاب کنید.
6- کلیه تنظیمات را ذخیره کنید.
7- به قیمت ارسال پیامک بروید.
8- قسمتهای مورد نظر را برای ارسال پیامک انتخاب کنید.
9- ارسال پیامک را به سروری که پنل پیامکی را آن خریداری کردهای تغییر دهید.
10- کلیه تنظیمات را ذخیره کنید.

مزایای اتصال پنل پیامکی به نرم افزار حسابداری
کلام پایانی
شرکتها و کسبوکارهای بزرگ در سراسر جهان، همواره به دنبال راهکارهایی هستند تا بتوانند رضایت مشتریان را هر چه بیشتر حاصل کنند، یکی از روشهایی که بسیار مورد توجه مشتریان قرار گرفته است، ارسال پیامک است، این ارسال پیامک میتواند هم جنبه تبلیغاتی و هم جنبه اطلاع رسانی داشته باشد، که در هر دو صورت با استقبال مخاطبان مواجه است، چراکه آنان ترجیح میدهند به جای حضور در مراکز دولتی و یا حتی به جای منتظر ماندنهای طولانی پشت خط برای صحبت با مسئول مورد نظر، تنها با ارسال و دریافت چند پیامک خدمات خود را دریافت کنند. از این رو استفاده از پیامک با توجه به مشاغل کاربردهای متفاوتی پیدا کرده است، در این مقاله به نقش پیامک و اتصال پنل پیامکی به برنامههای حسابداری برای مدیریت مالی بهتر مشاغل گفته شد و همچنینبر این موضوع تاکید گردید که ارسال پیامک حاوی اطلاعات وضعیت مالی، حسابداری، یادآوری اقساط و … چقدر برای مشتریان حائز اهمیت است و دریافت آن باعث رضایت خاطر آنان میشود.