جلوگیری از مسدود شدن پیامک های ارسالی با ترفند ساده
تعداد بالای پیامکهای تبلیغات ارسالی در طول روز، سبب مزاحمت برای افرادی خاص شده است که با توجه به شرایط خاص زندگی خود شاید نیازی به اینگونه تبلیغات نداشته باشند. بنابراین تصمیم میگیرند که پیامکهای ورودی خود را در حوزهی تبلیغات مسدود نمایند. در این فرآیند خطوطی که شماره تبلیغاتی دارند، برای فرد مسدود میشود و فقط پیامکهای ارسالی از طریق خطوط اشخاص حقیقی به خط فرد ارسال میشود.
در نگاه اول هیچ مشکلی وجود ندارد و شخص همان طور که دوست دارد پیامکهای تبلیغاتی خود را مسدود میکند؛ اما داستان از جایی شروع میشود که با بستن خطوط تبلیغاتی پیامهای شرکتی نیز مسدود میشوند. برای مثال شما از سایتی قصد خرید دارید و پیش نیاز برای استفاده از سایت، ثبت نام و عضویت است. برای عضویت باید شماره موبایل خود را وارد کنید تا کد احراز هویت برای شما ارسال گردد. در صورتی که شما دریافت پیامکهای تبلیغاتی خود را مسدود کرده باشید، این کد نیز برای شما ارسال نخواهد شد و خط شما به صورت خودکار پیامک را Spam میکند. در این مقاله قصد داریم که با آموزش دو ترفند ساده به شما آموزش دهیم که چگونه از مسدود شدن پیامکهای مهم جلوگیری نمایید.
جلوگیری از مسدود شدن پیامک های ارسالی
امروزه ارسال پیامک به بلاک لیست مخابرات، به یکی از دغدغههای کارفرمایان و دیجیتال مارکترها تبدیل شده است. در بسیاری از مواقع، کمپینهای تبلیغاتی بازدهی مورد نظر را به کارفرمایان ارائه نمیدهند و یا پیامکهای اطلاع رسانی به همه مخاطبان کسب و کار ارسال نمیشوند. از این رو ارسال پیامک به لیست سیاه مخابرات به یکی از چالشهای کسب و کار تبدیل شدهاند. اما باید قبل از هر چیزی با لیست سیاه مخابرات آشنا شویم.
لیست سیاه مخابرات چیست؟
خطوط لیست سیاه مخابرات در واقع شماره مشترکانی هستند که پیامکهای تبلیغاتی خود را غیرفعال کردهاند. مشترکین اپراتورهای مختلف مخابرات، با ارسال کد خاصی به اپراتور مربوطه، عدم رضایت خود از دریافت پیامکهای تبلیغاتی را اعلام میکنند و در لیست سیاه پیامکهای تبلیغاتی قرار میگیرند. امروزه بسیاری از مشترکان بخاطر دریافت حجم زیادی از تبلیغات در طول روز، دریافت پیامکهای تبلیغاتی خود را مسدود میکنند. از این رو ارسال پیامکهای اطلاع رسانی سازمانی و تبلیغاتی با شمارههای معمولی، به این خطوط، امکانپذیر نمیباشد.
مشترکین مخابرات از طریق کدهای زیر پیامکهای تبلیغاتی خود را غیر فعال میکنند.
- ارسال عدد 2 به 8999 در خطوط همراه اول
- ارسال عدد 1 به 5005 در خطوط ایرانسل
- تماس با شماره 200 و درخواست لغو پیامکهای تبلیغاتی در اپراتور رایتل
اما سوال اصلی بسیاری از صاحبان کسب و کار و شرکتها این است که فرآیند جلوگیری از مسدود شدن پیامک های ارسالی به بلاک لیست مخابرات چگونه است؟
نحوه ارسال پیامک به بلک لیست چگونه است؟
یکی از دغدغههای دیجیتال مارکترها و کارفرمایان، در برگزاری کمپینهای اس ام اس مارکتینگ، تاثیرات برخی عوامل احتمالی بر روند کار است.همانطور که خدمتتان عرض کردیم، عدم ارسال پیامکهای تبلیغاتی به بلاک لیست مخابرات، یکی از عواملی است که کارفرمایان بخاطر آن از برگزاری کمپینهای اس ام اس مارکتینگ امتناع میکنند. اما این یک موضوع بدون راه حل نیست. بنابراین برای جلوگیری از مسدود شدن پیامکهای ارسالی، بایستی از یکی از دو روش شرح داده شده در زیر استفاده کنید.
ارسال پیامک به بلک لیست با خطوط خدماتی
خطوط خدماتی، یکی از انواع خطوط مخابراتی مناسب برای ارسال پیامک تبلیغاتی است. این خطوط برای شرکتها و سازمانهایی که خدمات ارائه میدهند ساخته شدهاند و تبلیغات و پیامهای این خطوط برای کسانی که تمایل دارند از این شرکتها اس ام اس دریافت کنند، ارسال میشود. سازمانهای متخلف در زمان خرید خطوط خدماتی یا تغییر خط خصوصی به خدماتی، تعهدنامهای با مضمون عدم ارسال پیامک تبلیغاتی به مشترکان امضا میکنند و تضمین میکنند که پیامکهای تبلیغاتی به کاربران ارسال نخواهند کرد. خرید شمارههای خدماتی تنها برای مشترکین حقوقی امکانپذیر است و در صورتی که از خط خدماتی برای ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی استفاده شود، خط شرکت مسدود شده و جریمه سنگینی شامل آن میشود.
یکی از مزیتهای استفاده از این خطوط، امکان ارسال پیام به بلاک لیست مخاطبان است و بسیاری از شرکتها از این خطوط برای مقاصد مختلفی استفاده میکنند. اما از خط خدماتی چه استفادههایی میتوان کرد؟
- بانکها برای ارسال پیامکهای واریز و برداشت به مشتریان از این خطوط استفاده میکنند.
- شرکتهای بیمه از این سرویس برای اطلاع رسانی زمان سررسید و تاریخ انقضای بیمه به مشترکین استفاده میکنند.
- دانشگاهها از خدمات ویژه خطوط خدماتی برای ارسال پیامک اطلاع رسانی به دانشجویان استفاده میکنند.
- و….
ارسال پیامک به بلک لیست با سیمکارت
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، خطوط اختصاصی توانایی ارسال پیامک تبلیغاتی به بلاک لیست مخابرات را ندارند و برای ارسال پیامک تبلیغاتی به لیست سیاه مشتریان بایستی از خطوط خدماتی استفاده کنید. اما استفاده از سیمکارتهای معمولی برای تبلیغات پیامکی بلامانع است. این روش در عمل منسوخ شده به نظر میرسد، زیرا که سرعت ارسال پیام در این سرویس بسیار پایین است و برای اینکه سیمکارت از طرف اپراتور مسدود نشود، به زمان زیادی برای ارسال پیام نیاز دارید. اما هنوز هم بسیاری از شرکتها از این روش برای ارسال پیامکهای تبلیغات خود استفاده میکنند.
نتیجهگیری:
به انتهای مقاله آموزش جلوگیری از مسدود شدن پیامک های ارسالی رسیدیم. ممنون که تا انتها با کندو همراه بودید. در این مقاله نحوه دور زدن لیست سیاه مخابراتی را به شما آموزش دادیم. از آنجایی که بسیاری از کارفرمایان عقیده دارند که اس ام اس مارکتینگ بخاطر وجود بلاک لیست مخابراتی بیفایده است، در این مطلب راهکارهای ارسال پیامک به بلاک لیست مخابرات را آموزش دادیم تا یکی از دغدغههای صاحبان کسب و کار را پاسخ دهیم.
پنل پیامکی کندو یکی از پلتفرمهای برتر ارسال پیامک تبلیغاتی برای کسب و کارها است که حتی امکان ارسال پیام تبلیغاتی به لیست سیاه را برای کارفرمایان ممکن کرده است. به نظر شما چه دغدغههای دیگری باعث ترس از برگزاری کمپینهای اس ام اس مارکتینگ میشود؟ نظرات خود را در بخش دیدگاهها برای ما بنویسید.
خیلی عالی بود